Голубці, тушковані в сметані, виходять дуже ніжними на смак.

Завдяки такому способу приготування звичайні голубці стануть особливими – від них не зможуть відірватися ні ваші гості, ні самі.

Голубці, тушковані в сметані, кадр з відео
Голубці, тушковані в сметані, кадр з відео

Інгредієнти:

  • фарш - 800 г ᅠ
  • морква -1 шт. ᅠ
  • цибуля - 1 шт.
  • рис - 50 г ᅠ
  • пекінська капуста – 1 шт.
  • томатна паста - 1 ст. л. ᅠ
  • вершки - 350 мл
  • соняшникова олія – 2 ст. л.
  • лавровий лист – 2 шт. ᅠ
  • сіль - на смак ᅠ
  • перець - за смаком

Голубці з пекінської капусти, скріншот: YouTube
Голубці з пекінської капусти, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

Приготування:

Очистити помиту моркву, натерти її на великій тертці. Цибулю очистити та нарізати дрібними кубиками. Рис відварити. На сковороді обсмажити цибулю з морквою, остудити. У миску викласти фарш, рис, обсмажені овочі, посолити та поперчити, перемішати. ᅠ

Пекінську капусту вимити, потім зрізати тверду частину. У сотейник налити воду і довести до кипіння, опускати капусту твердою частиною киплячу воду і варити протягом 60 секунд.

Розібрати капусту на листя, у центр кожного викласти невелику кількість начинки та згорнути акуратно, щільно зліпивши краї. Викласти голубці в каструлю, додати|добавляти| лавровий лист і перець горошком. Змішати сметану з томатною пастою та залити цим соусом голубці.

Готувати такі голубці потрібно на слабкому вогні під кришкою закритою близько 60 хвилин. Подати голубці гарячими та прикрасити зеленню.

Нагадаємо, що потрібен пакет і трохи "потрясти": цікавий та швидкий рецепт малосольних огірків.

Раніше ми повідомляли, що досить просто смажити омлети: рецепт яєць, який переверне вашу уяву.