Український блогер зізнався, що його в дитинстві балував простими, але дуже смачними печивами саме дідусь, а не бабуся. У його сім'ї такий десерт називають "небезпечні печенюшки", оскільки вони куштуються як насіння, але зупинитися складно.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦього разу наші дорогі читачі дізнаються, як приготувати сирне печиво за рецептом дідуся.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів:
- Сир - 250-300 г;
- Маргарин (розм'якшений) - 200 г;
- Яйця - 2 шт.;
- Сіль - 0,5 ч. ложки.
- Сода - 0,5 ч. ложки;
- Цукор - 0,5 склянки;
- Борошно - 2,5 склянки;
Спосіб приготування
Це те, що нам знадобиться для приготування сирного печива. Ну і, звісно, сіль. Сир, маргарин (має бути м'яким), яйця, цукор, соду (не гасили) і сіль викладаємо в миску. Туди ж додаємо борошно. Все ретельно перемішуємо.
Потім вимішуємо сирне тісто і відправляємо хвилин на 20 в холодильник. Виймаємо тісто, що відпочило, розділяємо на 2 половинки (так зручніше розкачувати), розкочуємо і нарізаємо на смужки. Смужки нарізаємо шматочки.
Відправляємо сирне печиво у розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Час прийшов – виймаємо готове сирне печиво їхньої духовки. А тепер – на стіл, і об'їдаємось. Приємного апетиту, порадуйте своїх домашніх.
Нагадаємо, ароматний домашній хліб без духовки: простий рецепт на сковороді.
Раніше повідомлялося, найсмачніше тісто для пиріжків: підійде до будь-якої начинки.
Також, стануть вашою улюбленою випічкою: яблучні трояндочки за простим рецептом Ектора Хіменеса-Браво.