Приготувати лазанью з лаваша не лише просто, але й швидко. До традиційної страви готується соус, а для приготування за нашим рецептом знадобиться лише сметана.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСтрава вийде легкою та соковитою та "підкорить" шлунки не одного поціновувача смачної кухні.
Інгредієнти:
Лаваш - 2 листи
Фарш (курячий) - 300 грамів
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Сметана - 150 грамів
Томатна паста - 70 грамів
Сир твердий - 70 грамів
Олія - для обсмаження
Приправи, сіль - за смаком
Процес приготування
1) Почистіть цибуля та моркву. Після цього поріжте дрібними кубиками цибулю, а моркву натріть на великій тертці.
2) В сковороду з розігрітою олією висипте овочі та підсмажте до золотистої скоринки. В суміш додайте фарш та ретельно розмішайте. Обсмажте все разом протягом 5 хвилин.
3) Додайте томатну пасту до фаршу з овочами та обсмажте приблизно 3 хвилини.
4) Ввімкніть духовку до 180 градусів.
5) Лаваші поріжте так, щоб з 2 штук утворилося 4 листи.
6) Змажте форму для випікання вершковим маслом.
7) На дно покладіть лаваш, а зверху викладіть частину фаршу з овочами. Накрийте зверху листом лаваша та знову викладіть фарш. Повторіть ці дії з інгредієнтами, що лишилися.
8) Останній шар лаваша зверху поливаємо сметаною та присипаємо тертим сиром.
9) Випікати страву потрібно протягом 30-35 хвилин.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, фрикадельки з рисом всього за 10 хвилин: шеф-кухар пропонує новий погляд на звичайну страву
Раніше портал Знай інформував, курага, родзинки та чорнослив можуть бути дуже смачними: рецепт корисних цукерок замість шкідливих з Рошена
Також наш портал повідомляв, сода гаситься оцтом не так, як ви це робите: "золоті" правила, щоб випічка вийшла