Взимку, особливо під Новий Рік, ми всі любимо насолоджуватися мандаринами — символом зими та свят.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяХоча, варто зазначити, не завжди виходить "потрапити" та вибрати солодкі плоди. Один "японський" спосіб вирішує цю проблему та допомагає у подібній ситуації. Цукор вам не знадобиться.
Нагрійте воду до 40 градусів, вона має бути гарячою, але не обпалювати руки. Кладемо туди мандарини зі шкіркою і залишаємо їх на 10 хвилин у такому положенні. Після чого перекладаємо їх у холодну воду та залишаємо там на 5 хвилин. Експерти заявляють, що через різницю температур кислотність має нейтралізуватися.
Обов'язково спробуйте цю пораду, яка зовсім не забирає ваш дорогоцінний час і не є надзвичайно складною. Хоча є спосіб і для лінивих. Для тих, хто не хоче чекати і 15 хвилин.
Таким підійде спосіб за 30 секунд, але в цьому випадку вам знадобиться мікрохвильова піч. Відправляємо мандарин туди на 30 секунд, за максимальної потужності. Перед цим зробіть кілька невеликих надрізів на шкірці, щоб фрукт несподівано вибухнув.
Коли ви його дістанете з мікрохвильової печі, не чистіть відразу, а дайте охолонути. Але в цьому варіанті вирішення проблеми смак фрукта зміниться, він трохи "звариться" всередині.
Нагадаємо, ніколи не кладіть сир у морозилку: помилки, які допускають усі українці при зберіганні продукту
Як повідомляв "Знай.uа", не переживайте за запах, зате підніметься на 30%: чому потрібно їсти цибулю щодня
Знай.uа писав, діставайте помідори, банани і навіть мед із холодильника:які продукти заборонено там зберігати