Омлет є одним із найпоширеніших сніданків у світі. Секретним рецептом поділився ведучий легендарного тревел-шоу "Орел та Решка" (Новий канал).

Він дізнався про це під час подорожі на французький острів-абатство Мон-Сен-Мішель.

У Франції найпопулярнішою стравою є омлет матінки Пуляр. Він вважається найповітрянішим і найніжнішим у світі. Рецепт приготування омлету тримається у суворій таємниці. Але ведучий "Орла&Рішки. Чудеса світла" Антон Зайцев зі своєю "золотою" карткою міг дозволити собі будь-що. Тому й зайти на кухню одного із закладів, щоб дізнатися про секрет приготування знаменитого омлету, він не побоявся.

"На перший погляд, тут все звичайне – яйця, посуд, піч, кухарі. Начебто ніякої магії немає, – розповів ведучий. - Але в чому секрет повітряності омлету? Зараз я вам відкрию сторічну таємницю. Щоб омлет вийшов пишним, кухар розділяє білок та жовток. Просто жир жовтка не дозволяє білку піднятися до пишної піни. Тому окремо збивається білок, окремо жовток, і тільки потім все змішується. Ну, все - справу розкрито.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

На кухні побував, можна й скуштувати страву.

[quote author=""]"Знаєте, цікаво, що омлет навіть при розрізанні не втрачає своєї "повітряності". Ммммм, дуже ніжний. Таке враження, що завдяки цій збитості ти їси омлет з пюре. Просто не встигаєш розжувати, адже він, як морська піна, зникає в роті.

Нагадаємо, як зробити котлети соковитими та пишними: гарантовані рецепти.

Раніше ми повідомляли, що таку Шубу ви ще не куштували: королівський рецепт популярного салату для новорічного столу.