Думаєте, що приготувати з печінки? Звичайно ж, печінковий торт – один із найоригінальніших і дуже вдалих варіантів.

Такий тортик може з легкістю виступати як закуска або основна страва для святкового столу та сімейної трапези.

печінковий торт, скріншот
печінковий торт, скріншот

Печінка містить у своєму складі багато корисних речовин, такі як: вітаміни групи В, Е, магній, кальцій, фосфор, хлор, калій, молібден, залізо та цинк.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Пенсія буде доступна лише одиницям: нові вимоги до мінімального стажу Банківські перекази за новими правилами: які зміни з жовтня Нові вимоги для водіїв: який документ перевірятимуть на кордоні Вчителів змушують платити свої гроші: освітяни обурилися поборами
Показати ще
  • 0,5 кг печінки
  • 2 цибулини
  • 4 яйця
  • 1 ст. молока
  • 1 ст. борошна
  • 1 ч.л. солі
  • 0,5 ч.л. перцю
  • 2-3 зубці часнику
  • майонез (200-250 г)
  • 1 варене яйце для обробки

Приготування:

1. Печінку потрібно почистити від плівки і вимочити у воді чи молоці.

2. Печінку потрібно перемелити разом із цибулею у блендері або в м'ясорубці.

3. До однорідної та рідкої маси додайте яйця і знову збийте.

4. Додайте до меленої печінки молоко та борошно, сіль, перець.

5. Ретельно все вимішайте. Тісто для печінкових млинців готове.

6. Смажте млинці на добре розігрітій сковорідці.

7. Перемажте млинці майонезом із часником.

8. Зверху прикрасьте тертим вареним яйцем торт. Через якусь годинку можна подавати на стіл.

Смачного!

Нагадаємо, що похмілля буде цілий день: експерт назвав найжорстокіший до організму алкоголь. Деякі алкогольні напої особливо важко сприймаються організмом.

Раніше ми повідомляли, що чай, шкірка і навіть яйця: натуральні продукти, з яких можна зробити чудове добриво.