Зараз у магазинах повно солодощів на будь-який смак та гаманець. Проте хочеться іноді посмакувати чимось таким домашнім, приготованим з любов’ю. А якщо маєте ще й бабусин рецепт, який буквально занурить у дитинство, то вся ваша родина точно попросить добавки.

Печиво "Гусячі лапки". Фото Instagram
Печиво "гусячі лапки". Фото Instagram

Рецептом поділилась фудблогерка Катерина на своїй сторінці в Instagram.

Із продуктів вам знадобиться:

  • Кисломолочний сир - 200 грамів
  • Вершкове масло - 200 грамів
  • Борошно 200 грамів
  • Ванілін - 1 грам
  • Розпушувач - 1/2 ч л
  • Цукор - 50 грамів

Печиво "Гусячі лапки". Фото Instagram
Печиво "гусячі лапки". Фото Instagraг

Як готувати:

Змішуємо сир, розтоплене масло і борошно та ретельно вимішуємо.

Популярні новини зараз
Чи витримають школярі спеку: МОН вводить жорсткі заходи ТЦК отримали офіційний дозвіл запихувати чоловіків в автобуси – є певні умови Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня
Показати ще

Печиво "гусячі лапки". Фото Instagram
Печиво "гусячі лапки". Фото Instagram

Відправляємо готове тісто у холодильник на годину.

Добре посипаємо поверхню борошном і розказуємо тісто.

Печиво "гусячі лапки". Фото Instagram
Печиво "гусячі лапки". Фото Instagram

За допомогою стакану вирізаємо кружечки.

Печиво "гусячі лапки". Фото Instagram
Печиво "гусячі лапки". Фото Instagram

Обвалюємо кожен кружечок у цукрі з обох сторін (все добре видно на відео). Складаємо його навпіл, потім ще раз навпіл.

Края печива придавлюємо виделкою, формуючи гусячі лапки.

Печиво "гусячі лапки". Фото Instagram
Печиво "гусячі лапки". Фото Instagram

Випікаємо в духовій шафі 15 хвилин при 180 С. Не перетримайте, щоб не були сухими.

Нагадаємо, ця ікра врятувала гриби, які вже поперек горла: простий рецепт смачної намазки та начинки

Раніше ми писали про те, що тільки цей рецепт визнає чоловік: сало в розсолі, яке завжди прикрасить ваш стіл

Як повідомляв Знай.ua, магазинні чоловік більше не їсть: рецепт соковитих домашніх пельменів з яловичини