Кулінари розповіли про новий рецепт, який точно здивує ваших близьких та друзів. Як швидко приготувати незвичайну закуску з гарбуза корейською.

Страва дуже просто в приготуванні, для цього не потрібно прикладати багато зусиль, але при цьому виходить неймовірно смачно, як відзначають кулінари. Ця закуска відмінно підійде для того, щоб трохи урізноманітнити щоденне меню.

Гарбуз по-корейськи, фото: вільне джерело
Гарбуз по-корейськи, фото: вільне джерело

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

  • Гарбуз 500 гр;
  • Харчовий оцет 2 ст. л;
  • Цукор пісок 1 ст. л;
  • Сіль кам'яна 1 ч. л;
  • Рослинна олія 50 мл;
  • Часник 3 зуб;
  • Ще спеції для корейської моркви 1 ст.

Спочатку потрібно очистити гарбуз і натерти його на спеціальній тертці. Підійде така сама, яка використовується і для моркви по-корейськи.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Далі додаєте такі складові як оцет, цукор, сіль, спеції та подрібнений часник. Підігрійте олію в сковороді, додайте цибулю, і після цього рідину потрібно перелити в сам салат. Цибулю при цьому поки що залиште в сковороді.

Гарбуз по-корейськи, фото: вільне джерело
Гарбуз по-корейськи, фото: вільне джерело

Все це ретельно перемішує, кладете в спеціальну ємність і можна ставити в холодильник, щоб воно трохи настоялося.

Після цього вже можна братися до трапези. Виходить дуже смачно, а головне легко. Якщо постаратися, то за п'ять хвилин можна зробити заготівлю і потім почекати ще трохи, поки закуска з гарбуза настоїться в холодильнику. Спробуйте і не пошкодуєте.

Гарбуз по-корейськи, фото: вільне джерело
Гарбуз по-корейськи, фото: вільне джерело

Нагадаємо про простий рецепт торта без випічки, який не соромно подати гостям: приготуйте, коли відключать світло .

Раніше ми повідомляли, що забудьте про котлети та тефтелі: ніжна відбивна зі свинини замінить вам усе, покроковий рецепт із фото.