Зараз у косметології дуже популярно додавати до складу засобів для догляду за шкірою фруктову кислоту. Її використовують, адже вона здатна відновлювати клітки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ косметології часто додають фруктову кислоту. Яблучний оцет у своєму складі містить яблучну, яка і є тією ж фруктовою, але більш бюджетною. Достатньо нанести невелику кількість на ватний тампон та протерти шкіру.
Окрім краси, яблучний оцет можна використовувати і на кухні, для приготування соусів чи заправок до салату.
Вам знадобиться:
- Яблука (биті, кислі, недозрілі, тверді, навіть підгнилий) 1 кг;
- Мед 1 ст. л.;
- Сухий житній хліб 1 шматок.
Спосіб приготування:
Для початку потрібно помити та почистити яблука. Подрібнити будь-яким зручним для Вас способом до однорідної консистенції. Додати ложку меду та перемішати. Дати відпочити 30 хвилин.
Потім додати 1 склянку холодної води, щоб утворилася маса схожа на рідку кашу. Помістити в банку на 2\3 об'єму та занурити туди шматок хліба. Горло банки закрити марлею, добре закріпивши її. Ставимо в темне та тепле місце на 10 днів і щодня струшуємо.
Після цього проціджуємо через марлю, наливаємо у пляшку та обв'язуємо горло тканиною. Кладемо в темне та тепле місце на 40-60 діб. Проціджуємо та переливаємо у зручний для Вас посуд та 5% яблучний оцет готовий для використання.
Нагадаємо, найкращі фрикадельки тільки за цим рецептом: спагетті заграють за новим, якщо знати секрет .
Раніше ми повідомляли три головні правила приготування курки: шансів зіпсувати м'ясо не залишиться.