Рецепт напою із багатим смаком дозволить прикрасити осінні дні. Рецепт медової настойки розповів Данила Перваченку на своєму ютуб-каналі.

Медовуха є слабоалкогольним напоєм, що містить 1,2-9 відсотків обсягу етилового спирту.

Є різні варіанти даного напою. Пропонуємо один із поширених та простих варіантів. Приготування не триватиме багато часу.

складові

Популярні новини зараз
"Диявольська" комета стане вісником миру в Україні: астролог спрогнозував дату завершення війни Мороз візьме у лещата: що буде з температурою повітря найближчим часом Українцям надсилають завищені платіжки за газ: у "Нафтогазі" пояснили, що відбувається Зробити це потрібно до 1 грудня: одержувачів субсидії та пільг попередили про обов'язкову процедуру
Показати ще
  • Горілка або самогон (40-45%) – 1 л;
  • Мускатний горіх мелений – ¼ ч.л;
  • Перець чилі пластівці – 2 ч.л;
  • Чорний перець горошок – 1/2 ч.л;
  • Мед – 2 ст.л;
  • Перець запашний горошок -3-4 шт.;
  • Гвоздка – 2-3 шт;
  • Кориця мелена - ч.л.

Алгоритм приготування.

  1. Спеції з медом висипаємо в банку, заливаємо підготовленим спиртом, добре перемішуємо і відправляємо в темне місце на два тижні;
  2. Потім проціджуємо та розливаємо по пляшках. За кілька днів перцівка з медом готова.

Тепер борщ приготується за 30 хвилин: рецепт найкращої заправки, яка підійде і для салату.

Раніше ми повідомляли, що грузді та рижі вийдуть дуже ароматними: простий рецепт консервації грибів, про який ви не здогадувалися.

Також не зайвим буде найсмачніший яблучний сидр у вашому житті: простий рецепт для веселого свята.

А ось зірка "МайстерШеф" Ліза Глинська навчила українців розрізняти види кориці: улюблена пряність має багато "нюансів".