У світі існує безліч різноманітних варіантів приготування десертів. На деякі з них потрібно витратити декілька годин, а то й днів – якщо це пишний торт на якесь свято, наприклад. Однак куди приємніше їсти смаколик, зроблений з любов'ю і за лічені хвилини.

Рецептом ніжного десерту без випічки поділилася українська блогерка Вікторія Дідус у своєму Instagram. У складі є все улюблене – печиво, шоколад та банан. На його приготування піде максимум хвилин 20, не рахуючи часу на охолодження в холодильнику.

Десерт без випічки, скріншот з відео Дідус
Десерт без випічки, скріншот з відео Дідус

Складові:

  • Сир зернистий - 350 гр
  • Печиво звичайне (галетне). Дідус використала від тм "Ярич"
  • Цукрова пудра – 80-100 гр
  • Сметана— 2 ст л
  • Банан або ягоди за смаком
  • Шоколад - 100 гр

Приготування:

Популярні новини зараз
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити" Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Показати ще
  1. З'єднуємо сир, цукрову пудру та сметану, перемішуємо до однорідності.
  2. Печиво викладаємо у три ряди на харчову плівку.
  3. Додаємо сирну масу та рівномірно розподіляємо.
  4. Додаємо начинку до смаку (на відео банан). І згортаємо трикутник.
  5. Загортаємо щільно в харчову плівку та залишаємо в холодильнику на 30-40 хв. Поливаємо розтопленим шоколадом.

Дідус порекомендувала зберігати десерт в холодильнику, тому що в ньому є продукти, що швидко псуються.

Десерт без випічки, скріншот з відео Дідус
Десерт без випічки, скріншот з відео Дідус

Раніше ми писали, рецепт дієтичних котлеток з капусти від блогерки Шеремет: без зайвих калорій та мороки

Як повідомляв Знай.ua, рецепт пирога з цвітною капустою і броколі від блогерки Шеремет: після нього навіть діти полюблять овочі

Також портал Знай.ua писав, як відбити гроші за дорогі продукти? Рецепт ароматного варення з кавунових кірок