Паштет - чудове рішення і для сніданку, і як доповнення до першої страви, і навіть, як невеликий перекус.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТак, не можна не визнати, що саме паштет рятує багатьох у різних харчових ситуаціях. Але, ціни в супермаркетах зростають, а смаколиком поласувати хочеться, тому настав час навчитися готувати закуску самому.
Спеціально для наших читачів ми роздобули рецепт кабачкового паштету, який підійде і вегетеріанцям.
Інгредієнти:
- Кабачок – 300 гр.;
- Морква – 100 гр.;
- Цибуля - 100 гр.;
- Олія - 1 ст.л.;
- Перець;
- Часник – 2 шт.;
- Петрушка;
- Оливкова олія - 40 гр.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Кабачок та моркву очищаємо і трьом на великій тертці. Цибулю нарізаємо якось.
- Розігріваємо сковороду, додаємо 1 столову ложку оливкової олії і кидаємо цибулю, смажимо, поки цибуля не стане прозорою.
- Додаємо моркву, перемішуємо і гасимо ще 5 хвилин. Потім викладаємо кабачок і продовжуємо тушкувати всі овочі разом ще 15 хвилин.
- Часник нарізати дрібними кубиками і роздавити, так буде більш запашно, додати в овочі, додати сіль, перець, перемішуємо.
- Перекладаємо овочі, пучок петрушки, олію в блендер і перемелюємо до однорідного стану паштету.
- Розкладаємо паштет формами і відправляємо в холодильник на 2 години або на всю ніч.
Нагадаємо про рецепт "ледачих" крабових котлеток від блогерки Дідус: всього пару дій, простіше не придумаєш.
Раніше ми ділилися простим рецептом ароматного полуничного варення без варіння: 30 хвилин і на зиму все готове.
Також, не зайвим буде найправильніший рецепт сирників зі сметаною: енергія та заряд бадьорості на весь день.