Всі господарки знають, що котлети можна готувати з будь-якого фаршу. Деякі полюбляють із м'ясного, інші – з рибного. Але, напевно, одиниці пробували приготувати цю страву, яка підходить до будь-якого гарніру, з крабових паличок.

Українська блогерка Вікторія Дідус, яка славиться своїми дивовижними десертами та випічкою, поділилася рецептом саме таких котлеток. Виглядають вони дуже апетитно, а все завдяки червоній частині паличок і яскравій зелені. Діткам однозначно сподобається, і на смак добрі.

Крабові котлетки від Дідус, скріншот з відео
Крабові котлетки від Дідус, скріншот з відео

Складові:

  • Крабові палички 250 гр
  • Твердий сир 150 гр
  • Яйця 2 шт
  • Борошно 1 ст.л
  • Зелень

У приготуванні немає нічого складно, на все піде максимум хвилин 20. Так що лінивим господиням і тим, хто цінує свій дорогоцінний час, варто взяти на замітку.

Популярні новини зараз
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще

Етапи приготування:

  1. Подрібнюємо крабові палички.
  2. На тертці натираємо сир
  3. Подрібнюємо зелень
  4. Додаємо яйця, борошно.
  5. Ретельно перемішуємо.
  6. Вологими руками формуємо котлетки.
  7. Смажимо на середньому вогні, з обидвох сторін, до золотистої скоринки.

Ось і все, ароматні та незвичайні котлетки можна подавати до столу. Вони чудово підійдуть для обіду, вечері та навіть сніданку.

Раніше ми писали, як приготувати абрикосовий сік, як у дитинстві? Простий рецепт без клопоту та соковижималки

Як повідомляв Знай.ua, рецепт українського та хрумкого хліба, як готували наші бабусі: блогерка Дідус нагадала аромат дитинства

Також портал Знай.ua писав, простий рецепт ароматного полуничного варення без варіння: 30 хвилин та на зиму все готово