Кожна господиня має свої неповторні коронні рецепти. Це стосується якихось основних страв і, звичайно, завжди є якийсь кулінарний шедевр, секрети якого вона не розкриває.

Запевняємо вас, що і рецепт фрикадельок у вершково-грибному соусі теж може посісти почесне місце серед коронних.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • фарш індички 500 гр;
  • цибулина 1 шт;
  • пучок петрушки;
  • сіль, спеції за смаком;
  • олія рослинна;
  • вершкове масло;
  • вершки 20% 200 г;
  • печериці 150 гр.

Суп з фрикадельками, скріншот: YouTube
Суп з фрикадельками, скріншот: YouTube

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Для фрикадельок змішуємо фарш, нарізані цибулю та петрушку, додаємо спеції та ретельно перемішуємо. Зі спецій можна використовувати чорний перець, солодку паприку, сушений часник і сіль.
  2. Формуємо фрикадельки і обсмажуємо їх на олії з двох сторін приблизно по 2-3 хвилини і перекладаємо в миску.
  3. У сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла і обсмажуємо печериці. Потім вливаємо вершки кімнатної температури та викладаємо фрикадельки. Тушкуємо на невеликому вогні під кришкою близько 10 хвилин періодично помішуючи.

Ось і наше просто доповнення до гарніру чи салату готове. Спробуйте і ви не зможете готувати інакше.

Популярні новини зараз
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

Нагадаємо, простий абрикосовий пиріг, як у бабусі: копійчаний рецепт, але смак на мільйон.

Раніше ми повідомляли про найнезвичайніше варення з капусти: рецепт, який зробить вас чарівником для близьких.

Також, не зайвим у скарбничці рецептів буде мандаринівка до Дня Незалежності України: рецепт горілки, яка переплюнула медовуху та хріновуху.