Як зауважила блогерка, нарешті їй вдалося знайти ідеальний рецепт повітряних мафінів
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Точно ніхто не знає коли саме або хто придумав мафін. За однією з версій сам термін з'явився в Англії в одинадцятому столітні в у Франції так називали м'який хліб. За іншою версією мафін виник у Німеччині, так називали один з різновидів хліба.
Для приготування смачної випічки Вікторія пропонує взяти наступні інгредієнти:
- Молоко 125 мл.
- Яйце 1 шт.
- Цукор 75 гр.
- Борошно 125 гр.
- Какао 30 гр.
- Розпушувач 5 гр.
- Олія 25 мл.
- Вершкове масло кімнатної температури 35 гр.
- Ванільний цукор 5 гр.
- Сіль щіпка.
На початку з'єднуються сухі інгредієнти у великому посуді: борошно, какао, розпушувач.
В окремій місткості з’єднуємо вершкове масло, цукор, ванільний цукор та щіпку солі, перебила все це міксером.
Потім додаємо олію і знову перебила міксером. Вводимо куряче яйце, все перебиваємо міксером. У масу вливаємо тепле молоко і знову перебила міксером.
В отриману рідну додаємо попередню змішані борошно, какао, розпушувач. Краще не поспішати, просіяти все це через сито та ввести двома заходами.
Отриману масу розкладаємо у заздалегідь підготовлені формочки, за потреби змастіть їх. Випікати у духовці приблизно 23 хвилина при температурі 180 градусів. При цьому блогерка каже, що випікання - процес індивідуальний та залежить від духової шафи.
Нагадаємо, незвичайне варення з капусти: рецепт, який зробить вас чарівником для близьких.
Раніше ми писали, Наталія Фаліон з "Лісапетного батальйону" привабила українців цибулею, це смак на віки: рецепт супу, який не розчарує.