Переможниця та суддя кулінарного шоу "Мастершеф" Ліза Глінська, яка до того ж є засновницею та викладачкою кондитерської школи "GL", активно розвиває свій аккаунт у Instagram і все частіше розповідає про особисте життя шанувальникам. За дівчиною у соцмережі стежить понад 470 тисяч людей.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЛіза Глінська зізналася, що готування їжі її дуже розслаблює, немов терапія. А в такий складний для країни час це дуже актуально.
"Важко, тяжко зараз усім, насправді. Але продовжую робити те, що вмію", - написала Глінська.
І тому, щоб допомогти і своїм шанувальникам, вона поділилася новим рецептом, який напевно нікого не залишить байдужим. На цей раз шеф-кухар приготувала не солодощі, а домашні та дуже апетитні чебуреки. Пишне тісто зірка замісила сама, а фарш пропонує обрати яловичий чи свинячий.
Інгредієнти для тіста:
- 500 г борошна (2 склянки)
- 10 г солі (1 ч.л. без гірки)
- 250 мл окропу (1 склянка)
- 50 мл соняшникової олії (4 ст. л)
Для начинки:
- 300 г фаршу (яловичина чи свинина)
- 300 г цибулі (2-3 шт)
- сіль
- 80 мл холодної води (5 ст. л)
Щоб шанувальникам було зручніше розібратися із процесами приготування, Глінська перенесла всю текстову частину рецепта у фото.
Раніше ми писали, унікальний сирник з шоколадом від блогерки Юлії Віліч: такий смаколик навіть гостям на стіл не соромно подати
Як повідомляв Знай.ua, рецепт вівсянки з "сюрпризом" від зірки "МайстерШеф" Ектора Хіменеса-Браво: ідеально в кожній родині
Також портал Знай.ua писав, що Надія Матвєєва поділилася рецептом домашнього морозива зі згущеного молока: смак нагадає безтурботне дитинство