Талановитий кулінар з Колумбії, незмінний ведучий шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво періодично радує українців найсмачнішими рецептами різних страв.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВсі вони відрізняються один від одного і складністю приготування, і набором продуктів і смисловим навантаженням на столі.
На цей раз Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом швидкого плову в рукаві. Багато хто з вас, швидше за все, навіть не знав, що таке можливо. Але зараз є шанс навчитися цій простій страві.
Для цього знадобляться такі інгредієнти – 50 грам моркви, стільки ж цибулі. Далі свинина - 100 г, 100-150 г рису різновиду "басматі". 5 гр. - коріандра, стільки ж зіри, куркуми, копченої паприки. Залишаються тільки вода (200-250 мл), оливкова олія (20 мл) і 30 грамів винограду.
"Б'юся об заклад, легшого рецепту плову ти не знайдеш", - пише Ектор Хіменес-Браво.
Процес починається з моркви та цибулі – їх потрібно нарізати. Далі береться рукав, відрізається потрібна довжина, витягується стрічка та нею затягується рукав. У нього засипається рис басматі, свинина, морква, цибуля. Все це заливаємо оливковою олією, додаємо виноград та всі приправи, включаючи сіль із перцем до смаку.
На фінальному етапі все заливається водою, пакет закручується, зсередини все перемішується. Рукав вирушає до духовки - 180 градусів, одна година і плов готовий.
Нагадаємо, Євген Клопотенко законсервував огірки з імбиром - запевняє, що так смачніше: бабусі від шоку схопляться за серце
Як повідомляв "Знай.uа", вгамує спрагу за пару ковтків: рецепт радянського хлібного квасу, як із жовтої бочки
Знай.uа писав, "Собача їжа": користувачі Twitter висміюють нову дорогу страву Гордона Рамзі