Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами і ділиться своїми кулінарними знаннями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 220 тисяч чоловік.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВолодимир Ярославський підготував для шанувальників свіженький рецепт рибних котлет з коропа. Вже за звичаєм кулінар зняв відео, де детально показав кожен процес приготування, щоб фанати точно нічого не наплутали.
Також він повідомив, що приготований фарш можна використовувати і для фрикадельок, що дуже зручно. А подавати котлети по його рецептом можна з пюре і солоними огірками.
Інгредієнти:
- 1500г коропа потрошеного (вийшло 650г готового філе)
- 150г смаженої цибулі
- 90г білого хліба
- 30г молока
- 1 яйце
- сіль і чорний перець
Приготування:
- Обробити рибу на чисте філе без шкірки. Після того, як ви знаєте вагу готового філе по пропорції, розраховуєте скільки необхідно інших продуктів.
- Цибулю нарізати великим кубиком і смажити на середньому вогні на рослинній олії.
- М'якоть хліба нарізати шматочками і залити молоком. Туди додати охолоджений, підсмажену цибулю.
- Філе пропустити через м'ясорубку один раз, додати хліб і цибулю і пропустити через дрібну решітку ще 2 рази.
- Далі в фарш додати яйце, сіль і перець в такій пропорції: перець приблизно 0.5 грама, а сіль 9 г на 1 кг сирого фаршу.
- Добре "вибити" фарш, а потім дати охолонути на 2-4 години в холодильник.
- Формуємо котлети і обсмажуємо з 2-х сторін, до готовності довести в духовці.
Нагадаємо, рецепт шніцеля зі свинини від зірки "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво: простіше і смачніше не буває
Раніше ми писали про те, як заготовити зелень на зиму: 5 простих способів, які кожна господиня візьме на замітку
Як повідомляв Знай.uа, рецепт ароматного полуничного джему від Ольги Сумської: "Знімаємо стрес біля плити"