Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами і ділиться своїми кулінарними знаннями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 220 тисяч чоловік.

Володимир Ярославський підготував для шанувальників свіженький рецепт рибних котлет з коропа. Вже за звичаєм кулінар зняв відео, де детально показав кожен процес приготування, щоб фанати точно нічого не наплутали.

Також він повідомив, що приготований фарш можна використовувати і для фрикадельок, що дуже зручно. А подавати котлети по його рецептом можна з пюре і солоними огірками.

Котлети з коропа від Ярославського, скріншот з відео
Котлети з коропа від Ярославського, скріншот з відео

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще
  • 1500г коропа потрошеного (вийшло 650г готового філе)
  • 150г смаженої цибулі
  • 90г білого хліба
  • 30г молока
  • 1 яйце
  • сіль і чорний перець

Приготування:

  1. Обробити рибу на чисте філе без шкірки. Після того, як ви знаєте вагу готового філе по пропорції, розраховуєте скільки необхідно інших продуктів.
  2. Цибулю нарізати великим кубиком і смажити на середньому вогні на рослинній олії.
  3. М'якоть хліба нарізати шматочками і залити молоком. Туди додати охолоджений, підсмажену цибулю.
  4. Філе пропустити через м'ясорубку один раз, додати хліб і цибулю і пропустити через дрібну решітку ще 2 рази.
  5. Далі в фарш додати яйце, сіль і перець в такій пропорції: перець приблизно 0.5 грама, а сіль 9 г на 1 кг сирого фаршу.
  6. Добре "вибити" фарш, а потім дати охолонути на 2-4 години в холодильник.
  7. Формуємо котлети і обсмажуємо з 2-х сторін, до готовності довести в духовці.

Нагадаємо, рецепт шніцеля зі свинини від зірки "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво: простіше і смачніше не буває

Раніше ми писали про те, як заготовити зелень на зиму: 5 простих способів, які кожна господиня візьме на замітку

Як повідомляв Знай.uа, рецепт ароматного полуничного джему від Ольги Сумської: "Знімаємо стрес біля плити"