Всі психологи радять українцям відволікатися і займатися звичними справами, щоб не навантажувати нервову систему своїм станом під час війни.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯкнайкраще для того багатьом підійде саме кулінарія: і себе заспокоїти-відволіки, і нагодувати близьких чимось смачненьким.
А якщо то смачненьке буде ще й корисним, то вже виходить потрійна користь. Для такого випадку підійде сочевичний суп за рецептом самої Вікторії Маремухи. Красива фігура дівчини навіть під час вагітності і модельне минуле не дають засумніватися в корисності страви. А те, що їй вдалося закадрити французького "принца" дає віру в те, що страви за її рецептом здатні підкорити чоловіче сердечко.
Суп з сочевиці - страва цікава. За смаком він незвичайний, швидко і надовго втамовує голод, при цьому не шкодить фігурі! Переконайтеся самі, приготувавши його за рецептом фіналістки другого сезону реаліті "Супермодель по-українськи" (Новий канал) Віки Маремухи.
Інгредієнти:
• червона сочевиця-200 г;
• цибуля – 1 шт.;
• морква – 1 шт.;
• томат - 1-2 шт.;
• вода - 400-500 мл;
• рослинна олія - для смаження;
• сіль, перець, куркума - за смаком;
• сметана - для подачі.
Спосіб приготування:
1. Лук наріжте півкільцями. Моркву очистіть і натріть на крупній тертці. З томатів зніміть шкірку і подрібніть їх. Підсмажте овочі в розігрітій з маслом сковороді.
2. Додайте сіль, перець, куркуму і протушкувати три хвилини.
3. Промийте сочевицю і додайте її до овочів. Гасіть все разом ще п'ять хвилин.
4. Додайте воду і варіть до готовності крупи – вона повинна почати розварюватися.
5. Подрібніть суміш блендером. Суп готовий! Щоб було смачніше, подавайте його зі сметаною.
Нагадаємо про рецепт пишної паляниці з полуницею від зірки "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво.
Раніше ми повідомляли простий рецепт оладок з кабачків від вагітної фіналістки СМПУ Віки Маремухи.
Також ми ділилися рецептом хрустких і пікантних огірків з кетчупом.