Всі психологи радять українцям відволікатися і займатися звичними справами, щоб не навантажувати нервову систему своїм станом під час війни.

Якнайкраще для того багатьом підійде саме кулінарія: і себе заспокоїти-відволіки, і нагодувати близьких чимось смачненьким.

А якщо то смачненьке буде ще й корисним, то вже виходить потрійна користь. Для такого випадку підійде сочевичний суп за рецептом самої Вікторії Маремухи. Красива фігура дівчини навіть під час вагітності і модельне минуле не дають засумніватися в корисності страви. А те, що їй вдалося закадрити французького "принца" дає віру в те, що страви за її рецептом здатні підкорити чоловіче сердечко.

Вікторія Маремуха, фото: https://www.instagram.com/vicky_mare/?hl=ru
Вікторія Маремуха, фото: https://www.instagram.com/vicky_mare/?hl=ru

Суп з сочевиці - страва цікава. За смаком він незвичайний, швидко і надовго втамовує голод, при цьому не шкодить фігурі! Переконайтеся самі, приготувавши його за рецептом фіналістки другого сезону реаліті "Супермодель по-українськи" (Новий канал) Віки Маремухи.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 24-30 червня для всіх знаків Зодіаку: смуга удачі Тельців, напруга Водоліїв та розчарування Дів В Україні готують пенсійну реформу – старенькі мають зрадіти новим виплатам Комунальники вирішили встановити тарифний рекорд: з липня доведеться платити набагато більше Громадський транспорт обійдеться дорожче: українцям офіційно підвищили тарифи
Показати ще

Інгредієнти:

• червона сочевиця-200 г;

• цибуля – 1 шт.;

• морква – 1 шт.;

• томат - 1-2 шт.;

• вода - 400-500 мл;

• рослинна олія - для смаження;

• сіль, перець, куркума - за смаком;

• сметана - для подачі.

Суп-крем з сочевиці, фото: instagram.com/seda__umaeva/
Суп-крем з сочевиці, фото: instagram.com/seda__umaeva/

Спосіб приготування:

1. Лук наріжте півкільцями. Моркву очистіть і натріть на крупній тертці. З томатів зніміть шкірку і подрібніть їх. Підсмажте овочі в розігрітій з маслом сковороді.

2. Додайте сіль, перець, куркуму і протушкувати три хвилини.

3. Промийте сочевицю і додайте її до овочів. Гасіть все разом ще п'ять хвилин.

4. Додайте воду і варіть до готовності крупи – вона повинна почати розварюватися.

5. Подрібніть суміш блендером. Суп готовий! Щоб було смачніше, подавайте його зі сметаною.

Нагадаємо про рецепт пишної паляниці з полуницею від зірки "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво.

Раніше ми повідомляли простий рецепт оладок з кабачків від вагітної фіналістки СМПУ Віки Маремухи.

Також ми ділилися рецептом хрустких і пікантних огірків з кетчупом.