Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано майже 720 тисяч осіб.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЄвген Клопотенко розповів, як приготувати ідеальну молоду картоплю, тільки от без його "родзинок" знову не обійшлося. Кулінар запропонував своїм шанувальникам два дивних варіанти цієї страви і один нормальний, більш звичний.
- Варите картоплю до готовності, додаєте вершкове масло та трохи кориці.
- Варите картоплю, додаєте цедру й сік апельсину + арахіс.
"Спробуйте і те, і інше на одній картоплинці для початку. Щоб подумати та зрозуміти. Повірте мені, у вас так сильно і сконцентровано створюватимуться думи про картоплю, що ваш мозок буде зайнятий на годину мінімум. Варіант, щоб відволіктися та перезавантажити голову. Але це я вам не просто якусь х*рню даю. Ті смаки справді мають сенс та цінність", - додав Клопотенко.
А ось з третім варіантом знайомий кожен - молода картопля з кропом і маслом. Але і знову кулінар вирішив внести внести "коригування". До готової страви він додає трохи оцту, приблизно столову ложку на півкілограма. Після перемішує і залишає під кришкою на 10 хвилин. Клопотенко стверджує, що цей інгредієнт дасть приємну кислинку.
Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко розповів, що можна приготувати з продуктів з гуманітарної допомоги: "Їсти смачно - важливо"
Також портал Знай.uа писав, ароматний соус Неаполітано від Вови Ярославського з "МастерШеф": після однієї ложечки кетчупу більше не захочеться