Хоча зараз самий розпал весни і пішли повним ходом свіжі овочі, але холодна погодка з пронизливим вітром іноді проривається.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ такі дні хочеться теплого супчику або смаженої картопельки з соліннями. Ми впевнені, що приготувати картоплю (або інший ваш улюблений гарнір) вам не складе труднощів, а ось незвичайний рецепт дуже гострих помідорчиків із задоволенням підкажемо.
Інгредієнти:
- крепенькі невеликі помідори (скільки поміститься в 3-х літрову банку),
- 2 червоних солодких перцю,
- 2 стручки гіркого перцю (можна 1),
- 2 головки часнику,
- по пучку петрушки і селери,
- вода, сіль.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Пропустити через м'ясорубку солодкий перець, гіркий перець, часник і зелень.
- Помідорчики вимити, вирізати у "попки" ямочку (або просто проколоти виделкою) і скласти в 3-х літрову банку.
- Викласти на помідори овочеву суміш з першого кроку.
- Закип'ятити воду з сіллю - на літр води 1 столова ложка солі з гіркою. Гарячим розсолом залити помідори, а овочева суміш увіллється всередину з розсолом.
- Залишити на кухні на тиждень (тривалість квашення залежить від температури на вашій кухні). Заквашені помідори зберігати в холодильнику.
Гострі помідори готові. Смачного Вам і мирного неба над головою.
Нагадаємо про паляницю від Євгена Клопотенка: ароматний український хліб по простому рецепту.
Раніше ми ділилися з вами рецептом хрустких і пікантних огірків з кетчупом: всі подружки будуть просити рецепт.