Ектор Хіменес-Браво і Ольга Мартиновська поділилися простим рецептом м'якого і смачного панеттоні з шоколадом. Як приготувати смачну випічку шеф-кухар розповів на своїй сторінці в instagram.

Ектор Хіменес-Браво поділився з українцями простим рецептом приготування смачного панеттоні з шоколадом на Великдень.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube

Для приготування тіста знадобиться:
500 гр борошна
80 гр цукру
250 гр масла шматочками
2 яйця
22 гр свіжих дріжджів
Ваніль
120 мл теплої води

Потім все помістити в чашу блендера з насадкою гак вимішувати рівно 10 хвилин або руками. Додаємо 140 гр шоколаду молочного шматочками і
100 гр рубаного смаженого фундука або інших горіхів. Вимішувати 2 хвилини. Накрити вологим рушником і дати постояти 1 годину 40 хв в кімнатній температурі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Показати ще

Після цього все розподілити по формах і дати підійти ще 1,5-2 години. Потім посипати додатково шоколадом і горіхами і залити "скоринкою".

Для приготування скоринки потрібно:
40 гр фундучного або мигдального борошна
65 гр цукру
1 білок
10 гр кукурудзяного крохмалю

Інгредієнти змішати і збити віночком. Також можна просто зробити меренгу або посипати цукровою пудрою. Перед випіканням Розігріти духовку до 200 градусів. Після цього поставити панеттоні в духовку на 10 хвилин і знизити температуру до 180 градусів. Випікати ще 30 хв (великі) або 20 хв (маленькі).

Раніше Знай писав, домашня ковбаса в духовці до святкового столу на Великдень змусить гостей спливати слиною: рецепт для справжніх господинь.

Також ми розповідали, як зробити патріотичні крашанки на Великдень в домашніх умовах - гості будуть в захваті.

Нагадаємо, незвичайна шоколадна паска з цукатами на Великдень: оригінальний рецепт від Євгена Клопотенка.