Попри війну наступають свята, а також сезон барбекю та шашликів, кавказька кухня надзвичайно смачна та не складна у приготуванні, покроковий рецепт чахобілі, від якого гості будуть у захваті.

Смак ніжної курятини у пікантному перцево-томатному соусі не залишить нікого байдужим. Тим паче, що для приготування не знадобиться багато часу та дорогих продуктів. Цей рецепт можна готувати на вуличному чані або на звичайній пательні на кухні. Рецептом поділився Володимир Геркн на Youtube.

Чахохбілі з курки. Фото: youtube
Чахохбілі з курки. Фото: youtube

Для приготування знадобляться такі продукти:

  • Курка або стегенця - 2 кг,
  • цибуля - 2-3 шт.,
  • помідори - 6 шт.,
  • болгарський перець - 2 шт.,
  • часник - 1 гол.,
  • гострий стручковий перець - 1 шт.,
  • вершкове масло - 150 гр,
  • рослинна олія - 50 мл.,
  • петрушка і кінза, паприка, хмелі-сунелі, коріандр, базилік — на смак,
  • сіль.

Продукти для страви. Фото: youtube
Продукти для страви. Фото: youtube

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Спочатку слід підготувати усі інгредієнти, щоб встигати все закидати вчасно. Порізати цибулю, перець солодкий, часник, зелень та томати, з яких слід зняти шкірку. Також треба порізати саму курочку на невеликі шматки.

Налити олію, та вершкове масло, щоб смак у курочки був ніжно-вершковий. Після того, як масло розтопилося, в пательню додати курочку та обсмажити її з усіх боків до золотистого кольору.

Після чого додати овочі, та цілу гірку перчину. Томити страву хвилин 20 помішуючи, щоб не пригорала.

Нагадаємо, раніше ми публікували унікальний рецепт з ніжною курочкою для смачної вечері.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кухарі вивели найпростіший рецепт смачної паски на Великдень.

Також "Знай.ua" писав простий рецепт гречки з м'ясом, який вдасться навіть у казанку на вогнищі.