Кулінар Михайло Грушецький поділився унікальним рецептом паски. Особливість даного рецепта в тому, що вам не знадобляться дріжджі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецепт був опублікований на офіційному акаунті проекту "МастерШеф" в соціальній мережі Instagram.
Класичну паску готувати досить довго, адже тесту потрібно підійти, перш ніж ставити масу в духовку. Однак, учасник проекту МастерШеф Михайло Грушецький знайшов рецепт швидкої паски, яка готується всього за півтори години.
Для цього знадобляться наступні інгредієнти:
- Борошно - 2 склянки;
- Цукор - ½ склянки;
- Яйця - 3 шт;
- Рослинно-вершкова суміш - 100 г;
- Вишня сушена - 50 г;
- Журавлина сушена - 50 г;
- Вершки 30% – густі) - 2-3 ст.л;
- Сода - 1 ч. л;
- Коньяк - 2 ст. Л;
- Лимон - 1 шт;
- Мигдальні пластівці;
- Панірувальні сухарі.
Спочатку необхідно просіяти борошно, після чого відокремити жовтки від білкою, і окремо збити з цукром. Змішати їх з розтопленою рослинно-вершковою сумішшю, потім додати збиті білки.
Далі виливаємо отриману суміш в борошно, додаємо вершки, вишню, журавлину, а також мигдальні пластівці. Після цього виливаємо в тісто коньяк.
Цедру лимона натираємо на тертці, і гасимо соком лимона соду. Цю суміш додайте також в борошно і замішайте.
Під кінець накриваємо тісто рушником приблизно на 20 хвилин, і залишаємо при кімнатній температурі. Форми для випікання змастіть маслом, і посипте сухарями.
Все, що вийшло викладаємо у форму, і залишаємо в духовці при температурі в 180 градусів на 40 хвилин. Все, ваш паску готовий.
Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський підказав простий рецепт соковитих котлет з індички
Раніше повідомлялося, що в Україні порахували, у скільки обійдеться Великодній кошик в 2022 році
Також, рецепт ніжного паски на сухих дріжджах: впорається навіть справжній профан в кулінарії