Весна ще не надто тішить сонячними промінчиками, тому від доволі прохолодної погоди може врятувати ароматний гарячий супчик.

Щоб урізноманітнити свій звичний раціон можна приготувати не звичайний суп, а суп з галушками. Його приготування не забере у вас багато часу, однак його смак точно не залишить вас байдужими. Рецептом супу з галушками поділилися у Телеграм-каналі "Український кулінар".

Інгредієнти:


• 460 г курячих стегенець;
• 2 бульби картоплі;
• 1 шт. моркви;
• 1 шт. ріпчастої цибулі;
• 1 велике яйце;
• 3 ст. л. просіяного борошна;
• сіль і спеції;
• 15 г кропу і петрушки (свіжих);
• ½ Червоного болгарського перцю;
• пісне масло.

Суп з галушками, фото з Телеграм
Суп з галушками, фото з Телеграм

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Спосіб приготування:

Для початку потрібно зварити бульйон з курячих стегенець, половинки морквини і половинки цибулини. Коли він буде готовий, викинути овочі. Зі стегенець зняти м’ясо і повернути в суп. Не забудьте його посолити.

Тепер час додати шматочки картоплі, а поки вона вариться, приготувати засмажку зі шматочків моркви, цибулі і перцю на пісному маслі. Перекласти овочі в суп.

Готуємо галушки. Для цього потрібно з’єднати збите яйце з подрібненою зеленню. Додати пару крапель олії, борошно і 3 ст. л. бульйону з каструлі. Посолити та всипати спеції. Беріть тісто ложкою та кладіть до супу, коли вони спливуть, дочекайтеся закипання і вимкніть плиту. Суп готовий. Смачного!

Нагадаємо, найніжніше бананове тістечко на швидку руку: для ледачих — в мікрохвильовці

Раніше Знай писав, рецепт картопляних крокетів у фритюрі: якщо залишилося трохи пюре і у холодильнику є кілька яєць

Також Знай повідомляв, 5 круп, які не потрібно варити: що приготувати, якщо немає світла та газу, поради від Алекса Якутова