Не зважаючи на те, що в країні триває другий місяць війни, українці не нехтують можливістю потішити себе смачненьким. Дехто примудряється навіть у метро та бомбосховищах варити борщ, випікати пиріжки і ліпити вареники.

У телеграм-каналі «Український кухар» поділилися рецептиком смачненького рулета з повидлом. Адже для гарного настрою і самопочуття людям потрібне щось солоденьке, а діти будуть просто в захваті від десерту.

Що знадобиться для рулета:

  • Борошно – дві склянки;
  • Цукор – одна склянка;
  • Яйця – три штуки,
  • Сода – пів чайної ложки,
  • Сухе молоко – шість столових ложок,
  • Повидло або джем – 250 грамів;
  • Цукрова пудра – для прикрашання.

Приготування:

Збити в пишну масу охолоджені яйця і цукор. Додати просіяне борошно, сухе молоко і соду. Включити духовку на 190 градусів Цельсія, застелити деко пергаментом і вилити на нього рідке тісто. Запікати не більше 10 хвилин.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вийняти і швидко перекласти корж на мокрий рушник, згорнути і залишити полежати хвилин п'ять. Тоді зняти пергамент і промазати щедро повидлом. Згорнути рулетик знову, нарізати на шматочки і притрусити цукровою пудрою.

Нагадаємо, Євген Клопотенко з "МастерШеф" розповів, як продовжити термін придатності продуктів без холодильника. Корисні поради на випадок непередбаченої ситуації

Раніше Знай писав, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився з українцями рецептом хліба без дріжджів легко приготувати під час війни

Також Знай повідомляв, торт "Золотий ключик" з вареною згущенкою: простий рецепт з доступних продуктів від Ольги Герун.