Популярний український кулінар і експерт шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився черговим рецептом. Цього разу легендарна київська перепічка.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНовий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він ділиться з українцями новими рецептами, які готує сам на своїй кухні.
Цього разу приготувати він вирішив Київську перепічку. Це популярний і найсмачніший Київський снек.
Для цього вам знадобляться наступні інгредієнти:
- 350г теплої води;
- 35-40г цукру;
- 8-10 сухих дріжджів;
- 520-540г борошна;
- 10г солі;
- Масло для фритюру;
- 10 сосисок.
Приступаємо до готування. У теплій воді, не вище 38 градусів потрібно розчинити цукор і дріжджі. Сухим дріжджам потрібно постояти 15-17 хвилин, щоб ви переконалися в тому, що дріжджі активні – це важливо.
Далі додайте суку, сіль, і замісіть тісто. Потрібно близько 520 грам, щоб отримати м'яке тісто, що трохи буде прилипати до рук.
Далі на годину залишаємо його в теплому місці, і формуємо 10 шматочком приблизно по 90 грам.
Далі берете сосиски кімнатної температури, і загортаємо їх в тісто. Знову залишаємо в теплому місці, і вже можна приступати до готування в духовці при 180 градусів.
"Обережно знімаю сиру перепічку і кладу в масло. Обсмажую орієнтовно по 1 хвилині з кожного боку до красивого рум'яного кольору. Виймаю корж на паперовий рушник, який вбере зайвий жир " - підсумував рецепт Вова Ярославський.
Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Вова Ярославський пояснив, що ситного приготувати, якщо немає грошей на свинину і яловичину
Раніше повідомлялося, що Вова Ярославський з "МастерШеф" підказав геніальну заміну олів'є: рецепт салату з язиком і горошком на Новий Рік
Також, Євген Клопотенко з "МастерШеф" намазав червону ікру на хурму замість хліба