Суддя "МастерШеф" розповів про те, як приготувати вареники з вишнею. Рецепт з'явився на Instagram-порталі шоу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідомий український шеф-кухар, зірка проекту "МастерШеф", керуючий і співвласник ресторану Good Wine Володимир Ярославський запропонував своїм шанувальникам спробувати приготувати вареники з вишнею.
Інгредієнт
- Вишня заморожена-400 г;
- Борошно ― 175 г;
- Цукор ― 25 г;
- Вершкове масло-20 г;
- Сир з цукром для начинки;
- Сіль для варіння.
Алгоритм приготування
- Вишню розморозити, сік зцідити окремо (вийде приблизно 150 мл).
- Змішати в сотейнику вишневий сік, цукор, вершкове масло.
- Довести до кипіння, додати 100 г борошна, зняти з вогню і замісити гаряче тісто.
- Дати йому трохи охолодитися і домішати ще 75 г борошна (тісто може взяти трохи більше).
- Дати тісту відпочити 20 хвилин під плівкою.
- Тонко розкачати тісто качалкою і формочкою вирізати кружечки.
- На кружечки покласти начинку і заліпити.
- Варити в киплячій воді з додаванням солі 3 хвилини.
- Далі на сковороді нагріти шматочок вершкового масла з цукром і вишнями.
- Помістити туди готові вареники прямо з каструлі, разом з ними потрапить трохи води, довести до кипіння і подавати на стіл.
Як повідомляв "Знай.ua", найлегший рецепт "української" настоянки - Вишенька додає делікатності і посмішки на обличчях
Також "Знай.ua" писав, що запіканка від кухаря Майстер-шеф Володимира Ярославського.
Раніше повідомляли, рецепт смачних тістечок з вівсянки: можна навіть тим, хто стежить за своєю фігурою.