У багатьох тонкі млинці асоціюються з дитинством. Нам всім там подобалося намазувати млинець улюбленим варенням або згущеним молоком і смакувати з ароматним чаєм. В млинці також можна загорнути й солону начинку, головне, щою це подобалося саме вам.

Від такої страви й зараз не відмовиться й жодних дорослий. Пропонуємо поекспериментувати не тільки з начинкою для млинців, а з самим тістом. Мало хто знає, але його можна приготувати на картопляному пюре. Рецептом млинців поділилися у телеграм-каналі "Смачні рецепти".

Млинці, фото ТК "Смачні рецепти"
Млинці, фото ТК "Смачні рецепти"

Інгредієнти:

Картопляне пюре - 200 г ᅠ
Молоко - 250 мл ᅠ
Борошно - 100 г ᅠ
Яйця - 2-3 шт. ᅠ
Часник - 2-3 зубчики ᅠ
Олія соняшникова (рафінована) - 2 ст. л. ᅠ
Сіль - за смаком ᅠ

Популярні новини зараз
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Якою буде максимальна пенсія у 2025 році: чи очікувати українцям на підвищення виплат Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

Спосіб приготування:

Для початку відваріть картоплю до готовності, злийте воду, залишивши трохи на дні, і розімніть картоплю товкачем. Картопляне пюре має вийти трохи рідкуватим, саме таке ідеально підійде для млинців. ᅠ

Додайте до пюре тепле молоко, яйця, часник та сіль. Добре перемішайте. Настав час борошна, але не забудьте попередньо просіяти його. Все гарно змішайте, тісто має вийти максимально однорідним. В кінці можна додати трохи соняшникової олії, тоді не доведеться щоразу додавати її на сковороду. ᅠ

Добре розігрійте сковороду та вилийте невелику кількість тіста, розподіліть його на дно сковороди. Смажте на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку. Смачного!

Нагадаємо, рецепт сирних гречаників для всієї родини: ситний обід і вечеря за 67 гривень

Раніше Знай писав, гарбузові смаколики від Григорія Германа: за 30 хвилин на вашій кухні пахнутиме, як вдома у бабусі

Також Знай повідомляв, картопляний рулет з м'ясцем та грибами, покроковий рецепт: більше ніяких пюре і вермішелі