У програмі "Твій день" тиждень експериментальних обідів. Щодня вони намагаються готувати нові та незвичні страви, але які у підсумку точно будуть смачні.
Цього разу ведучі Констянтин Грубич та Володимир Рабчун вирішили поділитися рецептом їстівної тарілки з сиром. Що цікаво інтерпретацій цієї страви існує велика кількість, адже деякі інгредієнти можна замінювати на свої улюблені.

Рецепт їстівної тарілки, скріншот
Рецепт їстівної тарілки, скріншот

Рецепт їстівної тарілки від Констянтина Грубича та Володимира Рабчуна:

Інгредієнти :
- хліб 1 шт
- кукурудза консервована
- сир твердий 200 грамів
- вершки 30% 200 грамів
- зелена цибуля за смаком
Спосіб приготування:

Для початку потрібно відрізати верхівку батона та вийняти весь м'якуш. Не викидайте його, а відправите у духовку разом з іншим хлібом. Так ви отримаєте сухарі, які можна буде використовувати як ложку для поїдання страви.

Рецепт їстівної тарілки, скріншот
Рецепт їстівної тарілки, скріншот

Покладіть у чашу для блендера кукурудзу, твердий сир та заливаємо все вершками й збиваємо до однорідності. Після нарізаємо зелену цибулю та змішуємо з масою з блендера. Все рівномірно розділяємо у човнику з батона і відправляємо у духовку на 20-25 хвилин при 180 градусах.

Рецепт їстівної тарілки, скріншот
Рецепт їстівної тарілки, скріншот