Часто господині ламають собі голову, щоб придумати що ж такого смачного і незвичайного приготувати. Як правило, на вечерю не особливо хочеться морочитися з важкими рецептами, тому всі шукають прості варіанти.

Саме тому пропонуємо вам приготувати на вечерю курку в картоплі. Це дуже смачна страва, яке точно сподобається всім вашим рідним. Цим рецептом поділилися в Телеграм-каналі "Ложка".

Курка в картоплі, скріншот
Курка в картоплі, скріншот

Інгредієнти:
куряча грудка 2 шт (велика)
картопля (сира, середньої величини) 6 шт
яйце 1 шт
Борошно пшеничне 2 ст л
сир твердий 100 г (тертий)
петрушка 1 пучок
сіль за смаком
перець чорний
олія рослиннеа
Спосіб приготування:
Для початку обсмажуємо на сковороді з рослинною олією порізану курячу грудку. Не забудете посолити за смаком. Після цього на крупній тертці натирає картоплю. Вбиваємо туди яйце, солимо, перчимо і додаємо борошно. Все це потрібно гарненько перемішати.

Курка в картоплі, скріншот
Курка в картоплі, скріншот

На розігріту сковороду викладаємо суміш з картоплею і рівномірно розподіляємо по дну. Смажимо млинець кілька хвилин з кожного боку.

Курка в картоплі, скріншот
Курка в картоплі, скріншот

У мисці змішуємо натертий сир і зелень після викладаємо шматочки курки на млинець з картоплі і посипаємо сиром. Млинець потрібно згорнути вдвічі і залишити на сковороді ще кілька хвилин. Після готову страву можна подавати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще