Зима - ідеальний час для різних смаколиків. А якщо ласощі приготовані власними руками, вони стають в рази смачнішими.

Саме тому пропонуємо приготувати вам ароматні і неймовірно смачні рогалики зі згущеним молоком. Їх приготування не відніме багато часу, але результат точно вас потішить. Рецептом цих рогаликів поділилися в Телеграм-каналі "Рецепти на кожен день".

Вам знадобиться:

- Яйце - 1 шт.
- Цукор - 20 г.
- Сіль - щіпка
- Сметана - 100 г.
- Екстракт ванілі - за смаком
- Ванільний цукор - 8 г.
- Олія соняшникова - 50 г.
- Борошно - 250 г.
- Варене згущене молоко - 150 г.
- Розпушувач - 5 г.

Рогалики, фото ТК рецепти на кожен день"
Рогалики, фото ТК рецепти на кожен день"

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Спосіб приготування:

Для початку змішуємо яйце, ложку цукру, трохи солі, сметану, ванільний цукор, рослинну обію без запаху і добре перемішуємо. Потім розпушувач додаємо в кілька заходів 250г борошна. Замішуємо м'яке тісто, яке не липне до рук.

Тепер потрібно розділити тісто на дві частини, і розкачати його в пласт товщиною 3мм і поділити на 8 частин. Кладемо варене згущене молоко, на один рогалик досить 1 ложки. Згущене молоко можна замінити вашим улюбленим варенням, тільки воно не повинно бути рідким.

Закручуємо рогалики і випікаємо при 180 градусах 20-25 хвилин. Рогалики повинні бути світлі. Приємного апетиту!

Нагадавши, мандариновий мармелад в домашніх умовах: швидкий рецепт, який продовжить святковий настрій. Такий ароматний мандариновий мармелад можна приготувати на власній кухні

Раніше Знай писав, кулінари Костянтин Грубич і Євген Клопотенко возз'єдналися заради соковитих свинячих ребер з томленными сливами: рецепт, який під силу кожному

Також Знай повідомляв, солоний "Наполеон" з куркою: Руслана Писанка відкрила свої секрети приготування святкової закуски