Рисово-кабачкові котлети стануть прекрасною альтернативою м'ясної страви. Процес приготування ситної вечері досить простий і швидкий.

Інгредієнт:

  • Варений рис-0,5 склянки
  • Кабачок — 1 шт.
  • Цибулина - 1 шт.
  • Часник - 1-2 зубчики
  • Яйце — 1 шт.
  • Нарізана зелень кропу, петрушки-1-2 ст. ложки
  • Панірувальні сухарі — 1 стакан
  • Консервована кукурудза - 1 баночка
  • Сіль, мелений перець - за смаком.

Приготування:

Кукурудзу трохи придушити з невеликою кількістю соку з банки.

Кабачок натерти на тертці і злегка віджати сік.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Змішати кукурудзу, кабачок, варений рис, дрібно порізані цибулю і часник, зелень і яйце. Посоливши.

Потім додати панірувальні сухарі, постійно перемішуючи, до тих пір, поки не вийде пластична маса, з якої можна легко сформувати котлетки.

Смажити котлети на сковороді в рослинному маслі.

Нагадаємо, побалуй своїх рідних смачним сніданком, хрусткі сирні слойки сподобаються і дорослим і дітям.

Як повідомляв "Знай.uа", паличка-виручалочка для господині: як швидко приготувати торт в мікрохвильовці.

Також "Знай.uа" писав, що як приготувати торт без борошна за 5 хвилин.