Власноруч приготовані цукерки це чудовий спосіб продемонструвати любов, турботу і ваші кулінарні здібності. Одним з цікавих варіантів саморобного делікатесу є наслідування смакам відомих брендів, демонструючи, що домашній аналог легко здатний їх перевершити. Так, можна спробувати приготувати шоколадного родича відомих "рафаелло".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти
Вафельні хлібці— 70 гр. (Ціла упаковка)
Горіхи будь гр 80 гр (будь-які, можна волоські)
Арахісова паста 250 гр
фундук 15-20 шт
Какао або плитка гіркого шоколаду
Приготування
Хлібці і горіхи подрібнюємо в блендері, додаємо арахісову пасту і добре все перемішуємо. Якщо виходить надто густо або сухо, то додаємо трохи молока. Формуємо нашу цукерку, всередину ховаємо фундук (1 шт). Обвалюємо у крихті горіхів або какао. Ставимо в морозилку на 30 хв.
На водяній бані розтоплюємо гіркий шоколад і покриваємо глазур'ю цукерки. Ставимо в холодильник на годину.
Такі цукерки стануть як чудовим подарунком, так і прикрасою для святкового столу.
Як повідомляв портал Знай.ua, Рафаелло із сухофруктів: дієтичні ласощі, які можна приготувати за лічені хвилини.
Також Знай.ua писав, Любите цукерки - полюбите й цей десерт: простий рецепт кокосового торта Рафаелло.