Час приготування: 30 хвилин

Порцій: 4

Інгредієнтів:

2 ст. л. оливкової олії

2 зубчики часнику

Популярні новини зараз

Помер експрем'єр і голова СБУ Євген Марчук: зупинилося серце

"Холостяк" Михайло Заливако зізнався, що підписав з Ганною Богдан контракт: "У мене просто хе*ові умови"

Бабуся у 23: дівчина потрапила до Книги рекордів Гіннеса через раннього онука

Легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар описала своє меню: "Сьогодні - вівсянку, завтра - голодувати"

Показати ще

1 велика цибулина

1 кг фаршу

1 банка консервованих помідорів

1 ч. л. орегано

1/2 ч. л. гострого перцю

350 г сиру моцарелла

300 г сиру пармезан

200 г сиру Рікотта

Приготування:

1. Нарізаємо часник, цибулю. Розігріваємо каструлю, додаємо масло і обсмажуємо цибулю і часник.

2. Додаємо фарш і смажимо до готовності. Додаємо помідори і розминаємо.

3. Виливаємо томатний сік і перемішуємо. Варимо суміш на повільному вогні протягом 15 хвилин.

4. Додаємо приправи: сіль, чорний перець, орегано і перемішуємо.

5. Варимо макарони до напівготовності.

6. Кладемо третину соусу в окрему миску і охолоджуємо.

7. Рікотту викладаємо в глибоку миску, натираємо моцарелу, вбиваємо яйце.

8. Інтенсивно перемішуємо сирну суміш до однорідності.

9. Додаємо в макарони соус і добре перемішуємо.

10. Викладаємо макарони в форму для запікання, зверху виливаємо соус.

11. Натираємо зверху пармезан.

12. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.ua ви також можете знайти рецепт домашніх шоколадних трюфелів.