Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди на свій смак.

Інгредієнти:

Тісто:

  • Борошно-200 г
  • Вершкове масло-70 г
  • Цукор-60 г
  • Розпушувач - 1 ч. л.
  • Щіпка солі
  • Сметана 20% - 2 ст. л.

Начинка:

  • Сир-600 г
  • Яйце - 1 шт.
  • Вершки 20% і вище-150 мл
  • Цукор - 150 г
  • Кукурудзяний крохмаль-2 ст. л.
  • Смородина-250 г

Приготування:

Популярні новини зараз

"Холостяк" Михайло Заливако зізнався, що підписав з Ганною Богдан контракт: "У мене просто хе*ові умови"

Оля Цибульська показала, як пробилася в шоу-бізнес "через ліжко"

Марічка Падалко повідомила про поповнення в родині: забрала останнього

"Юру більше не побачимо": Шатунова з "Ласкового мая" похоронили, з'явилися фото з кладовища

Показати ще

Тісто: Спершу розтираємо руками масло з борошном. Потім додаємо цукор, розпушувач, сіль і перемішуємо все. Додаємо сметану і замішуємо тісто. Готове тісто загортаємо в харчову плівку і кладемо в холодильник на 30 хвилин.

Начинка: Сир, яйце, вершки, цукор і кукурудзяний крохмаль вимішуємо в посудині. Для цього можна використовувати блендер. Тепер даємо смородину. Все ретельно розм'якшуємо.

Тісто розгортаємо і викладаємо у форму для запікання діаметром 24 см.виливаємо на тісто сирно-смородинову масу. Випікати пиріг потрібно протягом 50 хвилин при 170 градусах. Перед подачею обов'язково потримайте його в холодильнику.

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал " Знай.ua", що приготувати з буряка: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також " Знай.ua " писав, звичайну моркву можна перетворити в делікатес: мамин рецепт-виручалочка. Морква є дуже корисним коренеплодом, в якому міститься велика кількість необхідних речовин.