Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди на свій смак.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
Тісто:
- Борошно-200 г
- Вершкове масло-70 г
- Цукор-60 г
- Розпушувач - 1 ч. л.
- Щіпка солі
- Сметана 20% - 2 ст. л.
Начинка:
- Сир-600 г
- Яйце - 1 шт.
- Вершки 20% і вище-150 мл
- Цукор - 150 г
- Кукурудзяний крохмаль-2 ст. л.
- Смородина-250 г
Приготування:
Лідія Таран вбралася в червоне заради чоловіка: "Щоб всі ахнули!"
Будівельник з Львівщини закохав у себе Тіну Кароль на "Голос країни": Балан так не вміє
Так проникливо і щиро на "Голосі країни" ще не співали: Тіна Кароль і Дорофеєва ледь тримаються
За відмову вакцинуватися - штраф: юристи назвали українцям головні ризики
Тісто: Спершу розтираємо руками масло з борошном. Потім додаємо цукор, розпушувач, сіль і перемішуємо все. Додаємо сметану і замішуємо тісто. Готове тісто загортаємо в харчову плівку і кладемо в холодильник на 30 хвилин.
Начинка: Сир, яйце, вершки, цукор і кукурудзяний крохмаль вимішуємо в посудині. Для цього можна використовувати блендер. Тепер даємо смородину. Все ретельно розм'якшуємо.
Тісто розгортаємо і викладаємо у форму для запікання діаметром 24 см.виливаємо на тісто сирно-смородинову масу. Випікати пиріг потрібно протягом 50 хвилин при 170 градусах. Перед подачею обов'язково потримайте його в холодильнику.
Нагадаємо,
Як повідомляв портал " Знай.ua",
Також " Знай.ua " писав,