Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди на свій смак.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
Тісто:
- Борошно-200 г
- Вершкове масло-70 г
- Цукор-60 г
- Розпушувач - 1 ч. л.
- Щіпка солі
- Сметана 20% - 2 ст. л.
Начинка:
- Сир-600 г
- Яйце - 1 шт.
- Вершки 20% і вище-150 мл
- Цукор - 150 г
- Кукурудзяний крохмаль-2 ст. л.
- Смородина-250 г
Приготування:
Тісто: Спершу розтираємо руками масло з борошном. Потім додаємо цукор, розпушувач, сіль і перемішуємо все. Додаємо сметану і замішуємо тісто. Готове тісто загортаємо в харчову плівку і кладемо в холодильник на 30 хвилин.
Начинка: Сир, яйце, вершки, цукор і кукурудзяний крохмаль вимішуємо в посудині. Для цього можна використовувати блендер. Тепер даємо смородину. Все ретельно розм'якшуємо.
Тісто розгортаємо і викладаємо у форму для запікання діаметром 24 см.виливаємо на тісто сирно-смородинову масу. Випікати пиріг потрібно протягом 50 хвилин при 170 градусах. Перед подачею обов'язково потримайте його в холодильнику.
Нагадаємо,
Як повідомляв портал " Знай.ua",
Також " Знай.ua " писав,