Шоколадні цукерки з арахісовою пастою в домашніх умовах-дуже простий і швидкий
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- шоколад молочний 100 г
- молоко 2.5% 2 ст. л
- арахісова паста 25 г
Приготування:
Шоколад розтопити з додаванням молока на водяній бані. Викласти по чайній ложці шоколаду в формочки для кексів. Розподілити по бортиках форм. Поставити в морозилку на кілька хвилин до застигання. Потім додати чайну ложку арахісової пасти в якості начинки в кожну форму, знову поставити в морозилку на кілька хвилин.
Дістати формочки з морозильної камери, зверху начинки знову розподілити по ложці шоколаду і знову відправити в морозилку до повного застигання.
Нагадавши,
Як повідомляв портал " Знай.ІА",
Також " Знай.ІА " писав,