Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година
Порцій: 9
Підходить вегетаріанцям

Інгредієнти:
соняшникова олія з низьким вмістом жиру - 125 г
яйця-2 шт.
коричневий цукор – 125 г
борошно-75 г
какао-порошок-50 г
простий темний шоколад-50 г, нарізати
екстракт шоколаду - 1 ч. л.
щіпка солі
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 190 градусів. Змащуємо форму для випікання розміром 18 см.

2. Збиваємо разом разом соняшникову олію, яйця і цукор. Перемішуємо в борошні і какао-порошку, потім додаємо шоколад і шоколадний екстракт. Перемішуємо з 1 чайною ложкою окропу і дрібкою солі.

3. Переносимо суміш в підготовлену форму і запікайте протягом 30 хвилин.

4. Даємо охолонути, потім розрізаємо на 9 квадратів. Прикрашаємо какао-порошком і подаємо.

Популярні новини зараз

Григорію Чапкісу - 91: шлях до слави, тяжка хвороба та чотири кохання легендарного хореографа

Еллерту з "Холостячки" поставили діагноз по фото з Мішиною: "Треба лікувати"

Так проникливо і щиро на "Голосі країни" ще не співали: Тіна Кароль і Дорофеєва ледь тримаються

Дан Балан показав Тіні Кароль, що таке справжній "Скандал"

Показати ще

Як повідомляв портал " Знай.ua", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачного ласощі. Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.

Також " Знай.ua " писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецепт ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.