Голубці, тушковані в сметані виходять дуже ніжними на смак. Завдяки такому способу приготування звичайні голубці стануть особливими - від них не зможуть відірватися ні ваші гості, ні ви самі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:ᅠ
- фарш — 800 г ᅠ
- морква —1 шт. ᅠ
- цибуля — 1 шт.
- рис — 50 г ᅠ
- пекінська капуста — 1 шт.
- томатна паста — 1 ст. л. ᅠ
- сметана — 350 мл
- соняшникова олія — 2 ст. л.
- лавровий лист — 2 шт. ᅠ
- сіль - за смаком ᅠ
- перець - за смаком
Приготування:
ᅠ
Очистити помиту моркву, натерти її на великій тертці. Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками. Рис відварити. На сковороді обсмажити цибулю з морквою, остудити. У миску викласти фарш, рис, обсмажені овочі, посолити і поперчити, перемішати. ᅠ
Пекінську капусту вимити, потім зрізати тверду частину. У сотейник налити воду і довести до кипіння, опускати капусту твердою частиною в киплячу воду і варити протягом 60 секунд.
Розібрати капусту на листя, в центр кожного викласти невелику кількість начинки і згорнути акуратно, щільно зліпивши краї. Викласти голубці в каструлю, додати лавровий лист і перець горошком. Змішати сметану з томатною пастою і залити цим соусом голубці. ᅠ
Готувати такі голубці потрібно на слабкому вогні під закритою кришкою близько 60 хвилин. Подати голубці гарячими і прикрасити зеленню.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір
Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості