Грибні млинці можна приготувати з різними варіантами начинки, експериментуючи зі складниками на свій смак. Пропонуємо вам спробувати три найкращі начинки для млинців з грибами.

Рецептом грибних млинців та варіантами начинки для них поділився телеграм-канал "Вегетаріанські рецепти".

Інгредієнти для млинців:

  • 1 велика червона цибулина, нарізати
  • 1,5 ст. л. оливкової олії
  • 6 великих печериць, дрібно нарізати
  • 2 щіпки солі або за смаком
  • чорний перець за смаком
  • щіпка чилі за бажанням
  • 150 г цілозернового або звичайного пшеничного борошна
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 1/2 ч. л. розпушувача
  • 200 мл води

Млинці, фото: cooktoria.com
Млинці, фото: cooktoria.com

Інгредієнти для начинки № 1-песто:

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
  • 3 ст. л. смажених кедрових горіхів
  • велика жменя базиліка
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 1 ч. л. солі
  • сік 1/2 лимона
  • чорний перець за смаком
  • вода

Інгредієнти для начинки № 2-смажені помідори:

  • 3 великі жмені помідорів чері
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • солі

Інгредієнти для начинки № 3-пряні баклажани:

  • 1 цибулина, нарізати
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 3 зубчики часнику, нарізати
  • 1 баклажан, нарізати невеликими кубиками
  • 1 ч. л. паприки
  • насіння кмину
  • 1 ч. л. коріандру
  • 3 помідори, нарізати
  • 1 ст. л. томатного пюре
  • щіпка солі
  • чилі, свіжа м'ята, свіжий коріандр за смаком

Печериці, кадр з відео
Печериці, кадр з відео

Приготування:

Спершу на сковороді обсмажити цибулю на олії протягом 7-8 хвилин, поки вона не стане м'якою і карамелізованою. Додати в сковороду гриби, обсмажити кілька хвилин до м'якості і легкого рум'янцю. Зняти з вогню і добре приправити сіллю, перцем і чилі.

У кухонний комбайн або блендер скласти всі інгредієнти, що залишилися для млинців і збити до отримання однорідного тіста. Додати гриби, ще раз трохи збити. Посмажити млинці на розігрітій сковорідці, змащеній олією.

Для приготування начинки-песто, додати всі інгредієнти в кухонний комбайн або блендер і збити до бажаної консистенції.

Щоб приготувати начинку з помідорів, потрібно викласти чері у велике деко і скропити 1 столовою ложкою оливкової олії. Запікати на середньому вогні 30 хвилин або до м'якості і невеликого рум'янцю.

Для приготування баклажану зі спеціями, потрібно у великій сковороді на олії обсмажити на слабкому або середньому вогні до м'якості і легкого рум'янцю. Додати часник і готувати ще кілька хвилин. Тоді додати баклажани і обсмажити 2-3 хвилини до м'якості. Додати помідори, томатне пюре, перець, кмин, коріандр і готувати ще приблизно 10 хвилин. Приправити сіллю, чилі, свіжою м'ятою і коріандром.

Грибні млинці, фото: Вегетаріанські рецепти / Телеграм
Грибні млинці, фото: Вегетаріанські рецепти / Телеграм

Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір

Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості