Зараз ми з вами навчимося робити мармелад в домашніх умовах з мінімальною кількістю інгредієнтів.

Для цього нам знадобляться два апельсина, 30 грам желатину і підсолоджувач з медом на вибір, за смаком. Все, приготування починається з апельсинів, з яких необхідно видавити сік і вилити його в каструлю.

Процес приготування мармеладу, скріншот: Youtube
Процес приготування мармеладу, скріншот: Youtube

Далі додати в нього желатин, і почекати протягом двох-п'яти хвилин для його набухання. Потім необхідно туди ж відправити підсолоджувач або мед і поставити каструлю на вогонь. Желатину необхідно якийсь час, щоб розчинитися, проте важливо не довести рідину до кипіння.

Це дуже важливо. Каструля знімається з вогню, апельсинова рідина розливається по формах і залишається тільки чекати. Майбутньому мармеладу потрібно дати відстояти і відставити згодом в холодильник на годину або два. Після чого його можна вживати в їжу, це дуже смачно і корисно.

Популярні новини зараз

"Укрпошта" потрапила в скандал з мертвими бджолами: мільйони тіл у пакеті

66-річний ловелас задовольняє дружин за "графіком": 16 жінок народили йому 151 дитину

Андрія Данилка помітили в Росії, але Вєрка Сердючка все заперечує: "Вчора в Сочі був"

Харків'ян "балують" гнилими бананами, дивитися гидко: "За це потрібно платити?"

Показати ще

Нагадаємо, найніжніший рецепт сметанника в духовці: ласуни будуть в захваті. Сметанники-ціла група кондитерських виробів з різних видів тіста. Блюдо містить натуральні і корисні інгредієнти. Випікати можна як у великій формі, так і в порційних формочках.

Як повідомляв "Знай.ua", ідеальний варіант для сніданку: рецепт смачних яблучок в клярі на сковороді. Він не вимагає нічого фантастичного і чого-небудь, чого точно не буде у вас вдома.

Знай.ua писав, улюблений тортик з дитинства "Мурашина гірка": при приготуванні жодна комаха не постраждала