Сьогодні ми з вами розберемо рецепт і навчимося готувати смачні тефтелі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІ для початку слід зрозуміти, які інгредієнти будуть потрібні нам для м'ясних, а які — для картопляних. У першому випадку необхідно 400 грам фаршу, одна цибулина, два зубчики часнику, 50 грам панірувальних сухарів, одне яйце, а також сіль, перець і паприка.
У другому випадку 300 гр. картоплі, 30 гр. вершкового масла, зелень, сіль і перець. І ще рослинне масло для змазування форми, столова ложка томатної масти і 150 грам сиру.
Приготування ж починається з того, що картоплю потрібно відварити в підсоленій воді. А до фаршу додати подрібнену цибулю, часник, яйце, панірувальні сухарі і спеції. Все це добре слід перемішати, форму змастити олією і вологими руками сформувати тефтелі, після чого викласти їх.
До відвареної картоплі додається масло і спеції, за бажанням. Його потрібно розім'яти в пюре і після цього додати подрібнену зелень. Перемішати і теж сформувати тефтелі, відправивши їх до м'ясних. На цьому етапі блюдо відправляється в розігріту до 200° духовку десь на 30 хвилин. І вже потім беремо томатну пасту, розводимо її в гарячій воді, поливаємо блюдо зверху. Посипаємо все тертим сиром і знову відправляємо в духовку на 15 хвилин.
Нагадаємо, елементарні та смачні сосиски з сиром замінять магазинні: можна навіть худне, легкий рецепт
Як повідомляв "Знай.ua", ароматне сало гарячого засолу для справжніх українців: тане в роті
Знай.ua писав, найніжніший рецепт сметанника в духовці: ласуни будуть в захваті