Відмінний рецепт приготування вермішелі зі смаженими овочами на сковороді. На обжарку цибулі, перцю і стручкової квасолі йде близько 10-15 хвилин, на приготування всього блюда не більше 30 хвилин. У підсумку виходить смачний гарнір до м'яса або риби. Така вермішель відмінно підійде і як основне блюдо, якщо її подати з м'ясними або овочевими салатами. Просто в приготуванні, швидко і дуже смачно!
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Вермішель-200 гр.;
- Рослинна олія - 1 ст. ложка + 1 ст. ложка;
- Сіль, перець (за смаком);
- Цибулина - 1 шт.;
- Болгарський перець - 1 шт.;
- Стручкова квасоля - 200 гр.
Приготування:
1.На рослинній олії обсмажуємо вермішель, постійно помішуючи. Чекаємо поки вермішель потемнішає.
2. Заливаємо вермішель окропом. Вода повинна її повністю покрити.
3. Солимо. Постійно перемішуємо, щоб вермішель не злиплася.
4. Коли вода вбереться, знімаємо з вогню і накриваємо кришкою. Нехай настоїться.
5. В цей час обсмажуємо на рослинній олії або на антипригарній сковороді без масла дрібно нарізану цибулину, додаємо болгарський перець і стручкову квасолю.
6.Солимо і перчимо до смаку. Тушкуємо до м'якості овочів на середньому вогні.
7. З'єднуємо овочі і вермішель.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше Студенти та пенсіонери зацінять: швидкий суп з сосисками та вермішеллю
Як повідомляє портал «Знай.иа» Молочна вермішель, котлети, гуляш з підливою і не тільки-улюблені страви радянських їдалень
Також «Знай.иа " писав, що Ніколи не зливайте воду з макаронів, ви втрачаєте чудове блюдо