Сало гарячого засолу - це відмінна закуска, без якої неможливо уявити традиційне застілля. Смачне ароматне сало можна використовувати для приготування смачних бутербродів, супів і других страв.

Інгредієнти:

- Вода-1 л;
- Свиняче сало з прошарками м'яса - 1 кг;
- Цибулиння - 3 жмені;
- Лавровий лист - 2 шт;
- Часник - 7 зубчиків;
- Сіль-200 г;
- Цукор-2 ст. л.;
- Перець чорний - за смаком.

Як готувати сало гарячого засолу:

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

1.Наберіть в ємність воду, додайте в неї цукор, сіль, лавровий лист, лушпиння цибулі і ставте варитися. Цибулиння можна додати і більше.

2.Коли вода закипить, покладіть в неї обмите сало — нехай воно провариться ще 20-30 хвилин.

3. Зніміть сало з вогню і залиште його на 8-10 годин просочуватися відваром.

4.Потім витягніть сало з розсолу і висушіть його.

5.Поки сало сохне від рідини, поріжте часник тонкими пластинками, змішавши потім з меленим чорним перцем. Обсохле сало виваляйте в суміші, загорніть його у фольгу і поставте на ніч в морозилку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Закарпатський бограч на багатті від Костянтина Грубича: відчуй себе справжнім гуцулом

Як повідомляє портал «Знай.иа» Полтавська галушка - не відтягнеш за вушка: улюблений рецепт родом з Диканьки

Також «Знай.иа " писав, що Антивірусне сало для залізного імунітету-простий рецепт ситної намазки на бутерброди