Журналіст та ведучий програми "Знак якості" Костянтин Грубич поділився рецептом пісних котлет з оселедця та моркви.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"У філе зберігаються всі переваги оселедця з кісточками: вітаміни D і B12, мікроелементи селен, фосфор і кальцій, які покращують роботу серцевого м’яза, зміцнюють кісткову тканину і підвищують імунітет організму. У оселедця міститься велика кількість білка, життєво важливого для організму. Всього в 500 грамах цієї риби є тижнева кількість білка, необхідного людині. Також в цій рибі є омега-3 жирні кислоти, залізо, йод, фтор, натрій, магній, нікотинова і пантотенова кислота.", - пояснив він.
Інгредієнти:
- 1 кг філе оселедця
- 2 великі варені морквини
- 50 г толокна (вівсяного борошна)
- 20 г кукурудзяного крохмалю
- сіль, спеції – до смаку
Приготування:
Спершу перекрутіть філе на фарш. Додайте вівсяне борошно, кукурудзяний крохмаль, перемелену варену моркву. Толокно можна замінити звичайним борошном. Все ретельно вимішати.
Пергамент у формі для запікання змастити рослинною олією. Сформувати котлети і викласти їх на пергамент. Запікати у розігрітій до 180-200 градусів духовці не менше 40 хвилин.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір
Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості