Смачний розсольник, від якого не зможуть відмовитися ні дорослі, ні діти, приготувати можливо, і навіть дуже просто. Слід лише дотримуватися чітких рекомендацій щодо приготування.
Інгредієнти на 4,5 літровую каструлю:
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися- 500 г яловичини (бажано на кістці)
- пів склянки перловки (приблизно 150 г, або на свій смак)
- 3 картоплі
- 1 ріпчаста цибуля
- 1 морква (велика)
- 200 г огірків
- 200 мл розсолу від огірків
- 1 ст. л томатної пасти
- зелень
- олія для обсмажування
- сіль, перець за смаком
Приготування:
Спочатку відварюємо м'ясо до готовності і нарізаємо на шматочки.
У сковороді обсмажуємо цибулю, потім додаємо моркву і тушкуємо до м'якості. Додаємо дрібно нарізані огірки і томатну пасту. Кілька хвилин тушкуємо і наливаємо воду. Тушкуємо так до м'якості огірків.
У бульйон додаємо нарізане м'ясо, картоплю, відварену майже до готовності перловку, і варимо до готовності картоплі. Коли картопля стане м'якою додаємо в каструлю засмажку, розсіл, лавровий лист (його в супі можна потримати всього кілька хвилин), сіль і по бажанню спеції.
Варимо суп ще протягом 5 хвилин і знімаємо з вогню. Додаємо зелень і подаємо зі сметаною. До розсольнику також можна додати часник для аромату.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір
Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості