Смачний розсольник, від якого не зможуть відмовитися ні дорослі, ні діти, приготувати можливо, і навіть дуже просто. Слід лише дотримуватися чітких рекомендацій щодо приготування.

Інгредієнти на 4,5 літровую каструлю:

  • 500 г яловичини (бажано на кістці)
  • пів склянки перловки (приблизно 150 г, або на свій смак)
  • 3 картоплі
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 морква (велика)
  • 200 г огірків
  • 200 мл розсолу від огірків
  • 1 ст. л томатної пасти
  • зелень
  • олія для обсмажування
  • сіль, перець за смаком

Розсольник, кадр з відео
Розсольник, кадр з відео

Розсольник, кадр з відео
Розсольник, кадр з відео

Приготування:

Спочатку відварюємо м'ясо до готовності і нарізаємо на шматочки.
У сковороді обсмажуємо цибулю, потім додаємо моркву і тушкуємо до м'якості. Додаємо дрібно нарізані огірки і томатну пасту. Кілька хвилин тушкуємо і наливаємо воду. Тушкуємо так до м'якості огірків.

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації "Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Показати ще

У бульйон додаємо нарізане м'ясо, картоплю, відварену майже до готовності перловку, і варимо до готовності картоплі. Коли картопля стане м'якою додаємо в каструлю засмажку, розсіл, лавровий лист (його в супі можна потримати всього кілька хвилин), сіль і по бажанню спеції.

Варимо суп ще протягом 5 хвилин і знімаємо з вогню. Додаємо зелень і подаємо зі сметаною. До розсольнику також можна додати часник для аромату.

Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір

Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості