Легкий борщ за цим рецептом має насичений колір і смак. А якщо взяти ще скибочку чорного хліба, часничок і ложечку сметани вийде неймовірно смачно. Щобільше, на такому легкому та корисному борщі неможливо поправитися.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Грудка куряча - 1 шт.
- Буряк - 1 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Морква - 1 шт.
- Картопля-2 шт.
- Капуста - 300 гр.
- Сіль, перець горошок, лавровий лист, оцет, цукор
Приготування:
Спершу приготуйте бульйон з курячої грудки. За цей час наріжте картоплю, цибулю, моркву кубиками і натріть червоний буряк. Протушкуйте на сковорідці моркву з цибулею. Окремо обсмажуємо буряк.
У бульйон додаємо картоплю, перед тим вийнявши курку. Додаємо цибулю і моркву до неповної готовності картоплі. Тепер кладемо у каструлю нарізане куряче м'ясо. Нарізаємо соломкою капусту і додаємо її в суп. Додаємо буряк.
Тепер борщ солимо на свій смак, даємо кілька горошин чорного перцю, лавровий листочок, 1 ст. л оцту та 2 ст. л цукру. Варимо суп ще 20 хвилин.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір
Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості