Шоколадно-кавовий напій наповнить морозяні зимові вечори святковим затишком. Чашечка цього ароматного шоколадно-кавового напою зігріє і стане прекрасним доповненням будь-якого десерту.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Молоко - 120 мл
- Цедра лимона - за смаком
- Гвоздика - 2 шт.
- Шоколад - 15 г
- Кава - 1 ч. л.
- Вода - 80 мл
Приготування:
У склянку додати цедру апельсина, паличку кориці і 2 сушені гвоздики. Залити все молоком і поставити в мікрохвильовку на 40 секунд. В цей час 15 г шоколаду розламуємо на невеликі шматочки. Через сито проціджуємо гаряче молоко і додаємо в нього шоколад.
⠀
Коли шоколад повністю розчиниться, збиваємо його капучинатором або міксером. Потім туди додаємо свіжозварену каву. Готовий шоколадно-кавовий напій можна прикрасити маршмелоу, посипати шоколадною крихтою і цедрою апельсина.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір
Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості