Печиво "Їжачки" сподобаються всім, але особливо діткам, яких забавні тваринки приведуть в повний захват. Воно виходить ніжне і смачне , а готується дуже легко і просто.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
Тісто:
Вершкове масло - 180 гр.
Цукрова пудра - 130 гр.
Ванільний цукор - 1 уп.
Яйце - 1 шт.
Розпушувач - 1 ч. л.
Борошно - 290 гр. (+/-)
Декор:
Кокосова стружка - 50 гр.
Молоко - 10 мл.
Шоколад молочний - 50 гр.
Приготування
1. До розм'якшеного масла всипаємо цукрову пудру, ванільний цукор і збиваємо.
2. Вливаємо яйце, збиваємо.
3. У борошно додаємо розпушувач і порційно всипаємо суху суміш, замішуючи тісто. Далі тісто прибираємо в пакет і кладемо в морозильну камеру на 15 хвилин.
4. Відміряємо чайною ложкою порцію тіста і формуємо краплі.
5. Випікаємо печиво в розігрітій духовці при 200 градусах хвилин 15-20.
6. Після викладаємо печиво на решітку і даємо йому повністю охолонути.
7. Шоколад розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовці періодично помішуючи.
8. Вливаємо молоко і перемішуємо до однорідної консистенції.
9. Прикрашаємо печиво. Покриваємо шоколадною глазур'ю і занурюємо в кокосову стружку. Очки і носик робимо за допомогою звичайного пакета із залишків шоколаду.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше Домашні пряники з медом на кефірі: елементарний рецепт з 90 - х, перевірений роками
Як повідомляє портал «Знай.иа» Простий рецепт тортика на мільйон-з'їдять і попросять ще, готуй швидше
Також «Знай.иа " писав, що Коли гості на порозі: як приготувати швидкий тортик без випічки