Оселедець в банці - рецепт, який за своєю простотою під силу абсолютно кожному. Для приготування цієї закуски крім самого оселедця потрібна трилітрова скляна банка та спеції для маринування.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЩоб вийшло смачно спершу потрібно придбати свіжий якісний оселедець, або ж свіжоморожений. Вдома його потрібно ретельно промити під протічною водою. Маринувати також можна у будь-якому зручному посуді.
⠀
Інгредієнти для розсолу:
- 2 літри води
- 6 столових ложок солі
- 2 столові ложки цукру
- перець горошком і лавровий лист.
Приготування:
⠀
У воду додати всі складники для приготування маринаду. Довести його до кипіння і остудити. Промитий оселедець кладемо в банку, не потрібно відділяти голову та хвіст. У трилітрову банку може поміститися від 3 до 5 рибин.
Тепер заливаємо їх готовим маринадом. Закриваємо кришкою і ставимо в холодильник. Через три дні ніжний малосольний оселедець буде готовим. Чим більше він лежить у розсолі, тим більше стає схожим на рибку справжнього бочкового засолу. Ідеально підійде для шуби та інших салатів.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", Грубич показав, як готувати різдвяну підливу із сушених грибів: до вареників і каш на Святвечір. Костянтин Грубич показав універсальну страву
Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості